Information om sidan

Hej! och välkomna till "Svenskar i Spanien"

Detta är en sida som skapas tillsammans av oss som är medlemmar i Facebook-sidan "svenskarispanien"   OBS! den är under uppbyggnad hela tiden på grund av informationsflödet på FB-sidan och kanske kommer att se lite annorlunda ut emellanåt. Men den information som läggs in kommer att finnas kvar hela tiden.

Välkomna dit och bli gärna medlem. Man behöver inte bo i Spanien för att få gå med.

http://www.facebook.com/groups/196810740422244/

 

Vi har nu även skapat en sida på Facebook där olika företag kan tipsa om sina verksamheter.

http://www.facebook.com/groups/141790155958955/

Vi har nu också en sida som heter "Jobb i Spanien" där man kan annonsera om lediga jobb eller söka jobb i Spanien.

https://www.facebook.com/groups/jobbispanien/

 

Jag, Lennart Lundquist är den som administrerar sidan och försöker att få den så informativ som möjligt med hjälp av våra medlemmar på Facebook.

Tar gärna emot feedback om sidan. Förslag, synpunkter, allt är välkommet.

Informationen kan bestå av tips som kan vara intressant för er som kanske funderar på att flytta ner hit, eller reser runt här på semester.

Under "Länkar till andra hemsidor"

Vi länkar vidare till sidor som kanske kan ge er mer juridiska aspekter på en flytt. Ex. Köpa hus, Hyra hus, hur fungerar det med den svenska pensionen i Spanien, Hur registrerar vi oss i Spanien , Hur registrerar vi våra svenska fordon i Spanien .m.m. Vi länkar också vidare till olika företag med svensk  anknytning, som exempel golfklubbar,  svenska mataffärer, klädaffärer, Restauranger,  Advokater, och även andra bra svenska hemsidor, m.fl. 

 

Under  "Länkar till undersidor"  Hittar ni också en del länkar till andra Facebook-sidor som kan vara av intresse. Det finns grupper i Barcelona, Madrid, Gibraltar m.fl.

Dessutom finns det: Tips och Trix, Svenska och engelska tolkar, Svenska och engelska radiokanaler, Restaurangtips, Läkare och Tandläkare, Djur och Naturparker, Restips, Medlemssida, Sjukvårdsinformation, Internet,telefoni radio och tv, Dagis,Lekis och skolor, Ankomst och avgång spanska flygplatser, Helgdagar i Spanien, Flyttfirmor, Information om bosättning i Spanien.

Många av ovanstående länkar är till andra bra svenska hemsidor i Spanien.

 

 

 

Det var lite information om vad denna sida kan användas till.

Än en gång Välkomna hit!

Dela gärna med er av sidan till era vänner via knapparna på höger sida.

 


Välkommen

Välkommen till www.svenskarispanien.com.

  Stockholm:

 

  Besökare denna vecka: